BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
januar 2017 17
Počelo prijavljivanje za 4. Banjalučki polumaraton
 

4. Banjalučki polumaraton održaće se 12. maja, a organizatori ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji, saopštili su, da je u toku rano prijavljivanje za trku, uz specijalne popuste za trkače.
Do 31. januara cijena učesničkog paketa za trku u Banjaluci iznosi 35,00 KM, a za grupne prijave (10+) cijena po osobi je 25,00 KM.
Ovogodišnje izdanje 4. Banjalučkog polumaratona ima novi koncept pod nazivom „Run&More Weekend”, a jedna od novina na trci u Banjaluci je nova, znatno atraktivnija staza za trkače, verifikovana od strane AIMS-a. Banjalučki polumaraton u 2018. godini nosi i sertifikat od EA (Evropska atletika) za kvalitet i bezbjednost u organizaciji događaja i „pet zvjezdica“ kao najviši status u evropskoj atletici.

“Od 11-13 maja donosimo Run&More Weekend na 21 KM zelenih aleja Banja Luke i tvrđavi Kastel, uz polumaraton i 4 trke, seminare i coaching forume, Expo - sajam sportske opreme, partijanje na 3 velika koncerta i 10 uličnih svirki”, najavili su organizatori.

Svi zainteresovani za polumaraton u Banjaluci mogu se prijaviti na zvaničnoj internet stranici organizatora www.banjalukamarathon.com ili putem kontakt telefona +387 65 161 171 i e-mail adrese info@banjalukamarathon.com.

Počelo prijavljivanje za 4. Banjalučki polumaraton