BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
maj 2017 06
„Expo“ polumaratonski sajam u subotu 13.maja od 10 časova otvara vikend sporta u Banjaluci

Sadržajno bogat program 3. Banjalučkog m:tel polumaratona ove godine obilježiće i dvodnevni polumaratonski sajam „Expo“, koji se na Trgu Krajine otvara u subotu 13. maja s početkom u 10 časova i trajaće do nedjelje do 14 časova. Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera a učešće u sajmu uzeće brojne kompanije i privredni subjekti koji su omogućili da i ove godine polumaraton u Banjaluci zasija u punom sjaju.
M:tel, Gazprom Petrol Stations, Nektar, Vivia, Oviesse, Lafka, Tropic&mojMarket i Diadora naši su ponosni sponzori, koji su za vas na svojim štandovima pripremili posebne ponude, brojne poklone i iznenađenja za sve posjetioce.
Ne prepopustite šansu da 13. i 14. maja zavirite i u Diadora showroom, gdje vas naši sportski sponzori i njihovi zaposleni čekaju sa najboljim savjetima, spremni da saslušaju vaše trkačke potrebe i da vam na licu mjesta ponude najbolje modele patika i sportske opreme, po specijalnim sajamskim cijenama.

Expo 2017

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Infomedia Group Tropic maloprodaja Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes OVS