BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
april 2017 29
Lucija Kimani pobjednica Dubrovačkog polumaratona u ženskoj konkurenciji

Ante Živković iz Metkovića u muškoj i Lucija Kimani iz BIH u ženskoj konkurenciji, pobjednici su ovogodišnjeg Dubrovačkog polumaratona koji je održan ovog vikenda u Dubrovniku u sklopu dvodnevne sportske manifestacije „Du – motion“.
Kimani je trasu istrčala za 1:25:01časova, dok je Živkoviću za trasu od 21,5 km trebalo 1:16:02.
„Ovo je prvi put da trčim u Dubrovniku. Staza je bila jako dobra, jedino mi je ovaj zadnji uspon bio težak. Ova trka za mene je praktično trening jer sam u pripremnom procesu. Zadovoljna sam današnjim rezultatom i srećna sam zbog pobjede. Ostvarila sam svoj cilj i trčala sam svaki kilometar ispod 4 minute“, istakla je najbrža trkačica u Dubrovniku Lucija Kimani.
Lucija Kimani u narednim danima, kao trener u školi trčanja „Trk“, nastaviće da priprema banjalučane za polumaraton ali i da aktivno, kao član Organizacionog Odbora , učestvuje u završnim pripremama za 3. Banjalučki m:tel polumaraton koji je zakazan za 14. maj u Banjoj Luci.

Dubrovački polumaraton 2017
Dubrovački polumaraton 2017
Dubrovački polumaraton 2017

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Infomedia Group Tropic maloprodaja Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes OVS