BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
april 2017 14
Najbolje od nas – mojMarket i ove godine uz Banjalučki polumaraton

U želji da svoje komšije podstakne na zdrav način života te s ciljem da posjetiocima predstave najbolje od Banjaluke, podršku 3. Banjalučkom m:tel polumaratonu će i ove godine pružiti domaći trgovački lanac mojMarket.
„Ulazeći u treću godinu postojanja, Banjalučki polumaraton polako, ali sigurno, gradu na Vrbasu vraća titulu 'grada sporta'. Nesumnjivo je da ovaj uspjeh pripada, kako građanima Banjaluke i organizatorima trke, tako i mnogobrojnim medijskim partnerima te sponzorima koji su prepoznali značaj ovakve manifestacije za razvoj sportskog turizma, ali i samog grada. Drugu godinu zaredom, banjalučki mojMarket staje uz Banjalučki polumaraton, a to je zasigurno dokaz da kad se dobre stvari spoje – najbolje od Banjaluke nastaje“, poručio je Vladimir Selec, direktor trke.

mojMarket - Najbolje od nas

Kao oficijelni sponzor manifestacije, domaći trgovački lanac mojMarket će se pobrinuti za ishranu učesnika trke, kojima će pripremiti hranljive obroke iz svog asortimana zdrave ishrane. Sve trkače, među kojima su mnogi iz regije i inostranstva, mojMarket će nakon trke obradovati i ukusom „banjalučkog brenda“ – neizostavnom porcijom ćevapa. Takođe, na dan uoči velike trke, 13. maja, mojMarket organizuje i Pasta Party, događaj koji u svijetu maratonskih trka nosi epitet tradicionalnog.

mojMarket - Najbolje od nas

“Banjalučki polumaraton odveć je postao brend međunarodnog karaktera, ali suštinski predstavlja banjalučku priču – onu koja promoviše zdrave životne navike i Banjaluku kao turističku destinaciju. Jedna od vrijednosti mojMarket trgovina je aktivna podrška rastu i razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje. Stoga nam je drago da, zajedno i u realizaciji 3. Banjalučkog polumaratona, na obostrano zadovoljstvo dva domaća brenda nastavljaju širenje pozitivnih vrijednosti“, istakla je Aleksandra Marković, portparolka trgovačkog lanca mojMarket.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Infomedia Group Tropic maloprodaja Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes OVS