BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
  • 00D
  • 00H
  • 00M
  • 00S
MENU
april 2017 12
Bogati učesnički paketi na 3. Banjalučkom m:tel polumaratonu

Da su trkači važni organizatorima 3. Banjalučkog m:tel polumaratona govori činjenica da su i ove godine, za sve one, koji će ovog maja doputovati u Banjaluku, pripremljeni specijalni učesnički paketi. Ono što će se i ovaj put naći u svim učesničkim paketima su: startni učesnički broj štampan na kvalitetnom Tyvek nepoderivom papiru, čip za mjerenje vremena, funkcionalna trkačka majica sportskog brenda Diadora, specijalno dizajnirane finišerske medalje na cilju, program - mapa trke, polumaratonski pasoš sa svim najznačajnijim informacijama o polumaratonu, gradu i sponzorima. U znak dobrodošlice sve trkače na Trgu Krajine čeka pasta party, a pivara Nektar za sve posjetioce na Trgu obezbjeđuje besplatno pivo. O ishrani svih trkača i ove godine brine se se trgovački lanac mojMarket, pa će trkače na dan trke na gradskom trgu čekati voće i banjalučki ćevapi. Voda Vivia, kao oficijelna voda polumaratona, obezbjediće dovoljne količine tečnosti na okrepnim stanicama na svaka 3km, a duž staze trkači će imati i punktove sa svježim voćem. Okrepa sa gelovima i izotoničnim napicima takođe će biti trkačima na raspolaganju na banjalučkoj stazi, a naši sponzori pobrinuli su da svi učesnici polumaratona dobiju i sponzorske poklone u vidu čokolada i grickalica a u svakom učesničkom paketu naći će i kuponi s popustima u vrijednosti od 30 % na asortiman Juventa sporta. Staza kojom se trči u Banjoj Luci ima službeni sertifikat AIMS-a, što znači da se na ovoj stazi osim ličnih rekorda mogu ostvariti i kvalifikaciona vremena za olimpijske igre i svjetska prvenstva, kao i za neke velike svjetske maratone koji zahtijevaju kvalifikaciona vremena, poput New York - a i Bostona.
I ove godine, trećem Banjalučkom polumaratonu srednje ime je m:tel, Fun run trci Nektar, Štefetnom polumaratonu G - drive a po prvi put Banja Luka će ove godine dobiti i Bambini maraton - trku za djecu.

Banjalučki polumaraton

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes