BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
09. 05. 2016.
Sport Vision srcem uz Banjalučki polumaraton

Vođen sloganom „Mi smo ekipa“, tim kompanije Sport Vision je prepoznao značaj koji manifestacija Banjalučkog polumaratona ima za razvoj sportske i turističke ponude grada te odlučio da velikodušno doprinese uspjehu događaja. Kao istinski lider u svijetu sportske opreme, Sport Vision je obezbijedio robno-novčane nagrade za pet kategorija 2. Banjalučkog polumaratona, time dajući svesrdnu podršku trkačima, ali i prezentujući okosnicu svog dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.
Vjerujući u snagu parole „svi za jednog, jedan za sve“, Sport Vision tim je osigurao darove za pobjedničke timove štafetne trke.
Božidar Vujić, Saša Kragulj, Slaviša Bunić i Saša Dobrijević iz tima „Otpisani“, Amra Fajković-Hujić, Adnan Hujić, Selvedin Jusić i Faruk Zulić iz tima „S posla“ te Lusija Kimani, Una Borojević, Tea Oljača i Ena Mijić iz tima „Stazama Branka Ćopića“ će nesumnjivo zakoračiti u istoriju grada kao prvi štafetni pobjednici banjalučke staze, a Sport Vision se pobrinuo da im u sadašnjosti ne izostane priznanje za ostvarene rezultate.
Uz štafetne, Sport Vision je nagradio i trkače polumaratonske trke. Srđan Samardžić je do cilja stigao, ne samo kao regionalni pobjednik polumaratonske trke u muškoj kategoriji, nego i kao najbrži Banjalučanin polumaratona pa je tako kući otišao sa dvije nagrade ekipe koja čuva viziju sporta kao pokretača promjene. U ženskoj kategoriji, kao regionalna pobjednica je slavila Ana Subotić, a kao najbrža Banjalučanka polumaratona, Brankica Predragović.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes