BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
09. 05. 2016.
3000 Banjalučana istrčalo Nektar fun run, trku zadovoljstva

Oko 3000 učesnika u nedjelju 08. maja u okviru 2. Banjalučkog m:tel polumaratona istrčalo je trku zadovoljstva Nektar Fun run. Nagrada za najboljeg punoljetnog učesnika Trke zadovoljstva ove godine pripala je Rajku Todoroviću, dok je u trci od 3km najbrže do cilja među najmlađima stigao Bojan Gajić.
Slavica Bosančić, najstarija je učesnica trke za sve “Nektar Fun Run”, koja je 3km istrčala ponosno za svoju unuku.
“Trka zadovoljstva naša je omiljena disciplina u okviru 2. Banjalučkog m:tel polumaratona. I ove godine na startu smo imali rekordan broj Banjalučana i gostiju našeg grada koji su se pridružili našim trkačima. Imali smo na stotine dječijih osmjeha i to je sasvim smo sigurni i najljepša slika koja je u nedjelju otišla u svijet iz Banja Luke. Hvala svima koji su bili dio ove I svih ostalih trka u okviru 2. Banjalučkog m:tel polumaratona. Veliko hvala svim navijačima koji su bodrili sve mališane, njihove roditelje, bake, deke, mame, tate I drugare na stazi i veliko hvala banjalučkoj Pivari Nektar, koja je i ove godine naš glavni sponzor za Fun Run”, saopštili su organizatori.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes