BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
09. 05. 2016.
Otpisani i tim Stazama Branka Ćopića pobjednici u Gazprom Petrol Stations Štafetnom polumaratonu

Najbrža ženska ekipa u Gazprom Petrol Stations Štafetnom polumaratonu je team pod nazivom „Stazama Branka Ćopića“ koju je predvodila promoterka 2. Banjalučkog m:tel polumaratona i najbrža atletičarka u Bosni i Hercegovini Lucija Kimani a prvo mjesto u muškom Štafetnom Gazprom Petrol Stations Štafetnom timu pripalo je ekipi „Otpisanih“.
Nagrada za „Team for dream“, u Gazprom Petrol Stations Štafetnom polumaratonu koju dodjeljuju organizatori, pripala je banjalučkoj porodici Mirković. Štafetu porodice Mirković predvodila je mama Tanja koja je prvo istrčala Nektar fun run, trku zadovoljstva sa svoja tri sina a odmah zatim se pridružila Štafeti, koju je istrčala sa svojim prijateljima.
Čestitamo svim učesnicima Gazprom Petrol Stations Štafetnog polumaratona, koji se po prvi ove godine trčao u okviru 2. Banjalučkog m:tel polumaratona. Dužina Štafete je 21,1 km i trči se na način da trku odnosno kilometre podijele 4 učesnika.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes