BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
05. 05. 2016.
UniCredit Bank a.d. Banja Luka prijatelj volontera

Više od 300 banjalučana spremno je da i ove godine pomaže trkačima na putu do cilja a sponzor i prijatelj volontera i 2.Banjalučkog m:tel polumaratona je i UniCredit Bank a.d. Banja Luka. Obuke su završene i volonterski timovi spremni su da već od sutra na Info pultu koji će biti postavljen na Trgu Krajine usmjeravanju naše goste i daju im osnovne polumaratonske informacije.
Drugi tim volontera čine medicinari koji će zajedno sa medicinskim osobljem iz Kliničkog centra Banja Luka biti raspoređeni duž staze. Treća grupa je zadužena za područje starta. I ove godine na ulici u užem centru grada biće raspoređeni i volonteri redari, koji će svim gostima pružati neophodnu pomoć oko sporednih ulica, parkirališta, pješačkih prelaza i svih drugih mjesta gdje postoji mogućnost da ili vozilo ili pješaci izađu na ulicu kuda prolazi trasa trke.
Za okrepu na stazi zaduženo je preko 100 banjalučana koji su zaduženi za dodavanje vode trkačima.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes