BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
29. 04. 2016.
U organizaciji polumaratona i više od 300 volontera

Šef volonterskog tima 2. Banjalučkog m:tel polumaratona Aleksandrar Lukač gostujući u programu Alternativne televizije saoštio je da je više od 300 volontera spremno da na dan trke pomogne organizatorima da ugoste više od 5000 trkača koji će doputovati 08. maja u Banja Luku na polumaraton. Volonterske timove i ove godine čine medicinski volonteri koji će zajedno sa medicinskim osobljem iz Kliničkog centra Banja Luka biti raspoređeni duž staze.
Druga grupa su informativni volonteri koji će se nalaziti na raznim gradskim lokacijama i upućivati trkače kao i goste prema željenoj lokaciju. Informativni volonteri imaju zadatak da svim gostima daju opšte informacije, kako o događaju tako i servisne informacije o gradu. Treće grupa volontera zadužena je za područje starta. Postoje i volonteri redari, koji će, kako je objasnio Lukač svim gostima pružati neophodnu pomoć oko sporednih ulica, parkirališta, pješačkih prelaza i svih drugih mjesta gdje postoji mogućnost da ili vozilo ili pješaci izađu na ulicu kuda prolazi trasa trke.
Za okrepu na stazi zaduženo je preko 100 banjalučana koji su zaduženi za dodavanje vode trkačima. „21km nije šala i svi smo spremni za navijanje i bodrenje trkača“, poručio je šef volonterskih timova. Prijave za volontiranje još uvijek traju. Popunite svoju prijavu na našem sajtu i budite i vi dio 2. Banjalučkog m:tel polumaratona.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes