BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
28. 04. 2016.
Lucija Kimani poželjela sreću svim takmičarima koji će trčati u Banjaluci

Lucija Kimani, prometerka 2. Banjalučkog m:tel polumaratona s nestrpljenjem očekuje trku u nedjeju i raduje se dolasku brojnih trkača u naš grad, kojima, kako je rekla u intervju za medije želi vjetar u leđa i sportsku sreću u nedjelju 08. maja u Banjoj Luci.
Ime Lucije Kimani upisano je zlatnim slovima u BH sport. 2015. godine ona je zvanično proglašena za najbolju BH atletičarku. Već godinama unazad, ova uspješna sportistkinja drži četiri državna rekorda u različitim trkačkim disciplinama uključujući i maraton. I Lucija spada u one sportiste koji sanjaju o nastupu na Olimpijskim igrama. Ovaj san, ona će ove godine ostvariti po treći put, što do sada nije pošlo za rukom nijednoj sportistkinji iz Bosne i Hercegovine. Kao promoterka 2. Banjalučkog m:tel polumaratona, Lucija Kimani zajedno sa članovima Trkačkog rekreativnog kluba „TRK“ proteklih mjeseci spremala je banjalučane da istrče svoj drugi polumaraton u gradu. Spremite grla i dlanove da u nedjelju bodrimo Luciju i 5000 trkača na 2. Banjalučkom m:tel polumaratonu na njihovom putu do osvajanja banjalučke medalje.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes