BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
28. 04. 2016.
Trku dobrog zvuka 08. maja donosi i kampanja „Živjeti slobodno“

Banjalučani, da li ste spremni za 2. Banjalučki m:tel polumaraton?
Više od 5000 trkača u nedjelju 08.maja startaće sa Trga Krajine u 09.15 časova, a vas očekujemo u kafićima Maraton, Cinecitta, Vienna, Igra mečka i Pauza da uz live bendove i DJ-e zajedno navijamo za trkače i naš grad.
Uz polumaraton i Banja Luku 08. maja su i poznata imena regionalne muzičke scene: Artan Lili, Elemental, Trio Vlatka Stefanovskog i Partibrejkersi. Trku dobrog zvuka, kao najbolju završnicu polumaratonskog dana, donosi kampanja „Živjeti slobodno“, čiji organizatori su Unija studenata Republike Srpske i UG „Sloboda“. Koncert je zakazan za 20 časova u Akvani a cijena ulaznica u pretprodaji je 7 KM, na dan koncerta 10 KM. Požurite po svoje ulaznice u KSB (bivši Index), kafe bar Šesticu ili Pekam pub.
Kao trening uoči trke, 07. maja na Trgu Krajine od 18.00 časova očekuje vas polumaratonski sajam i druženje uz naše sponzore i brojna iznenađenja. U 18.30 časova u znak dobrodošlice pozivamo na pasta party dok za 20.00 časova đuskamo uz live nastup beogradskog Gitarinet Groove System benda.
Spremni? Pozor? Sad?
Dobro došli na 2. Banjalučki m:tel polumaraton.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes