BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
26. 04. 2016.
Banjalučki m:tel polumaraton starta u nedjelju 08.05. u 09.15 časova

Prema rasporedu organizatora 2. Banjalučki m:tel polumaraton startaće 08. maja 2016. Godine u 09.15 časova na Trgu Krajine. Svi trkači, kako su saopštili organizatori, moraju stići u predstartnu zonu na Trgu Krajine, kod hotela Palas, počevši od 08.15 časova do 08.45 časova.
Svi učesnici polumaratona i Štafete moraju biti u zoni starta najkasnije do 8:50 časova a pri zauzimanju startne pozicije elitni takmičari stoje neposredno iza linije starta, a svi ostali iza „živog zida“. Organizatori su, u izjavi za medije, pozvali sve trkače da pri dolasku na trku, prate uputstva spikera i sudija na startu. Zvuk sirene će, u 09.15 označiti start trke. Svi takmičari moraju da prođu kontrolna mjesta (check points) na stazi. Ukoliko takmičar iz bilo kog razloga nije evidentiran na ovim kontrolnim mjestima - gubi plasman i rezultat.
Proglašenje prvih 10 takmičara u apsolutnom plasmanu u polumaratonu kao i proglašenje pobjednika i najboljih timova u Gazprom Petrol Stations Štafeti kao i u Nektar fun run, trci zadovoljstva održaće se na bini u cilju u 10.45. časova.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes