BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
06. 03. 2016.
Banjalučani trijumfovali na "zagrebačkoj desetki"

U nedjelju, 6. marta u Zagrebu je održana trka na 10 km popularnija kao "Holjevka" ili "zagrebačka desetka". Ravna i brza staza, koja je startovala sa Mosta slobode, a završila u parku Bundek, privukla je veliki broj trkača iz cijelog regiona.
Trkači banjalučkog Trkačkog rekreativnog kluba (TRK) i polaznici škole trčanja GBT, u okviru priprema za 2. Banjalučki m:tel polumaraton, učestvovali su i na ovoj trci. Srđan Samardžić, šampion BiH u polumaratonu i ove, kao i prošle godine, osvojio je prvo mjesto, dok je Lucija Kimani, zaštitno lice 2. Banjalučkog m:tel polumaratona, zauzela 2. mjesto. Svojim plasmanima u Zagrebu zadovoljni su se vratili i ostali banjalučani.
Predstavnici 2. Banjalučkog m:tel polumaratona odlazak na Holjevku iskoristili su i za promociju drugog gradskog polumaratona, koji je zakazan za 08. maj 2016. godine.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes