BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
03. 03. 2016.
Banjalučki m:tel polumaraton promovisan i u Splitu

U Splitu je u nedjelju, 28.februara, održan 16. Splitski polumaraton na kom je učestvovalo oko 1500 trkača iz tridesetak zemalja svijeta. Splitska polumaratonska trka započela je i završila se na čuvenoj splitskoj Rivi, a staza je vodila kroz najljepše dijelove Splita, poput Marmontove ulice, stadiona Poljuda i park-šume Marjan.
Splitski polumaraton istrčalo je i 30 članova Trkačkog rekreativnog kluba "Trk" iz Banja Luke, koji su zadovoljni ostvarenim rezultatima u Splitu. Slavko Matić, član Trka osvojio je 3. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji, dok je Srđan Samardžić nosilac bronzane medalje u generalnom plasmanu.
Odlazak u Split organizatori 2. Banjalučkog m:tel polumaratona iskoristili su i za promociju trke koja će se ove godine održati 08.maja u Banjoj Luci.
Nova promocija 2. Banjalučkog m:tel polumaratona je već u nedelju 6. marta u Zagrebu, na Holjevci, utrci na 10 km, gdje će ponovo učešće uzeti i trkači banjalučkog TRK-a.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes