BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
03. 03. 2016.
Organizaciju polumaratona podržalo i ministarstvo odbrane BIH

Pored brojnih sponzora, privrednih subjekata, gradske uprave, javnih komunalnih preduzeća i službi organizaciju 2. Banjalučkog m:tel polumaratona i ove godine podržaće Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine, potvrđeno je u današnjem saopštenju koje je na adresu banjalučkog maratona stiglo iz kabineta ministrice odbrane BIH Marine Pendeš.
Osim što će uzeti učešće u ovogodišnjim trkama, pripadnici ministarstva odbrane i oružanih snaga pomoći će organizatorima polumaratona prilikom priprema i tokom realizacije aktivnosti koje će doprinjeti da 2.Banjalučki m:tel polumaraton postane sportska manifestacija, po kojoj se prepoznaje Banja Luka, ne samo u BIH, nego i u cijelom regionu.
Do početka polumaratona ostalo je još 65 dana a organizatori najavljuju da bi ove godine, s obzirom na broj do sad pristiglih prijava, mogao biti oboren prošlogodišnji rekord po broju učesnika.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes