BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
26. 02. 2016.
2. Banjalučki M:tel polumaraton podržali i Jana i mojMarket

U želji da podrže sportski duh i prave vrijednosti najmasovnijeg sportskog događaja koji će se ovog 08. maja po drugi put održati u Banjoj Luci, ispred Tropic grupacije i brenda mojMarket postala je oficijelni sponzor 2. banjalučkog m:tel polumaratona.
"Banjalučki polumaraton je originalni brend Banja Luke i sigurni smo da će saradnja sa svim našim sponzorima i ljudima koji nas podržavaju i bodre doprinjeti da i ove godine sa polumaratona u svijet ode najljepša slika o Banja Luci", poručili su organizatori trke.
"Naš cilj je da razvijamo sportske navike kod naših sugrađana ali i da oplemenimo život u gradu", kazao je direktor trke Vladimir Selec ističući da mu je posebno zadovoljstvo što će trkače na putu do cilja i ove godine, kao oficijelna voda, podržati Jana - voda s porukom.
Svoju promociju, nakon Beograda, Beča, Istanbula, Atine i Ljubljane 2. banjalučki polumaraton ovog vikenda imaće i u Splitu, gdje se održava šesnaesti po redu "Splitski polumaraton 2016".

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes