BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
25. 10. 2015.
Promocija banjalučkog polumaratona u Ljubljani

U nedelju, 25.oktobra, u Ljubljani je održan 20. jubilarni Volkswagen Ljubljana maraton, gdje je učestvovalo preko 20 hiljada trkača iz cijelog svijeta.
Na polumaratonu, maratonu i distanci od 10 km učestvovali su i trkači iz Banja Luke, među kojima i članovi trkačko-rekreativnog kluba TRK-a od kojih je većina ostvarila svoje lične rekorde.
Banjalučki polumaraton ove godine imao je i svoj štand na trkačkom sajmu koji je organizovan u okviru 20. Ljubljanskog maratona, gdje je promovisan i najavljen 2. banjalučki polumaraton, koji je zakazan za 8. maj 2016. godine.
Predstavnici banjalučkog polumaratona u Ljubljani izrazili su zadovoljstvo brojem posjeta njihovom štandu, ističući da su podjelili više od 4000 promotivnih letaka i da je veliki broj trkača koji su posjetili naš štand izrazio spremnost za dolazak na trku u Banja Luku.
"Prošle godine iz Slovenije smo imali oko 50 trkača - Slovenaca, a ove godine očekujemo da njihovo pristustvo bude znatno veće", istakli su organizatori.
Ove godine ostaje još jedna prilika za promociju drugog banjalučkog polumaratona. Biće to u Istanbulu, od 12-15. novembra 2015. godine gdje će se održati 37. Vodafone Istanbul maraton. U okviru EXPO sajma banjalučki polumaraton će imati svoj štand.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes