BANJALUČKI POLUMARATON Prijavi se
MENU
20. 05. 2015.
Banjalučani oduševljeni prvim polumaratonom u gradu

Euforija i oduševljenje naših sugrađana i gostiju koji su u nedjelju učestvovali ili posmatrali 1. banjalučki polumaraton ne stišava se ni danas.
I dalje i organizatori a i svi posjetioci sumiraju utiske od nedjelje. Svi su saglasni u jednom - Banja Luka je dugo čekala jedan ovakav događaj. Pismo podrške i pohvale na račun organizatora: Trk-a iz Banja Luke i Support Marketing Centra stigle su i od bivših i sadašnjih rukometaša Borca.
"BL polumaraton, ideja i realizacija su savršeni. Ne vjerujem da je Banjaluka ikada imala nešto tako spontano, što je pokrenulo čitav grad da trči, živi zdravo, navija za trkače. Vrhunski sport, turizam, promocija, zabava. Kao banjalučanin i bivši sportista osjetio sam potrebu da vam se zahvalim na ovom događaju." - u potpisu Vladimir Branković, bivši rukometaš a sadašnji član marketing službe RK Borac.

SPONZORI

m:tel Gazprom Petrol Nektar mojMarket Vivia Diadora Metromedia Group Support Marketing Centar Juventa sport Vlada RS Grad Banjaluka EFT Group Kakanj Cement Lafka Sanofi Diabetes